Kenkien hoitotuotteet

Kenkävoiteet pitävät kenkien pinnat siistinä ja nahat pehmeinä, hoidettuina ja kosteutettuna. Voide toimii likaa vastaan, palauttaa väriä ja antaa kiiltoa.

Käyttö: Puhdista nahka, levitä ohut ja tasainen kerros voidetta, anna kuivua ja kiillota mielellään kenkäharjalla. Merkkinä Collonil. Sopii myös TEX-materiaaleille.

Pinta- ja rasvanahan tehokkaaseen suojaamiseen ja hoitoon sopii kenkärasva, paksuille nahoille myös nahkaöljy. Rasvojen pohjana on mehiläisvaha ja minkkiöljy. Tuote ehkäisee nahan kuivumista ja halkeilua ja sopii mm. bootseille ja vaelluskengille. Sitä voidaan käyttää TEX-materiaaleille.

Suojasuihke kyllästää jalkineet tehokkaasti likaa ja kosteutta hylkiviksi. Suojasuihke sopii kaikille nahoille ja tekstiileille sekä TEX-materiaaleille. Korkealaatuinen hoitoliuos käy kaikille hiotuille nahkatyypeille (mokka, nupukki), suojaa kosteudelta, palauttaa väriä ja hoitaa tehokkaasti.

Lakerille ja kumisaappaillekin löytyy oma hoitotuotteensa. Kenkäharjat, puhdistusaineet ja nahkasaippua kuuluvat myös valikoimaamme. Kysy kenkien hoitoon liittyvissä asioissa, niin autamme!

Nahkavyöt ja avainkotelot

Suutari Pyynikin Jalkineliike tarjoaa valikoiman kotimaisia nahkavöitä ja avainkoteloita Tampereen keskustassa, Hämeenpuistossa. 

Myös vöiden lyhennys ja rei’itys onnistuvat tarvittaessa. Näin saat vyösi juuri sinulle sopivaksi! Vöiden korjaus on myös mahdollista, kuten myös uuden nahan vaihtaminen vanhaan solkeen ja kokonaan uuden yksinkertaisen vyön valmistaminen.

Kenkätarvikkeet

Suutari Pyynikin Jalkineliike myy kenkätarvikkeita Hämeenpuistossa Tampereen keskustassa.

Valikoimaamme kuuluvat pohjalliset, kengännauhat, lestit ja liukuesteet.
Pohjalliset pidentävät kenkien käyttöikää ja pitävät kengät hygieenisempinä. Samalla pohjallinen voi tuoda pehmeyttä, tukea, raikkautta ja lisää käyttömukavuutta jalkineeseen. Pohjallisia löytyy monenlaisia – kysy meiltä eri vaihtoehdoista.

Kengännauhoista meiltä löytyy kattava valikoima värejä ja pituuksia, pyöreää ja litteää nauhaa, niin juhlakenkään kuin tennareihin. Myös pikalukolliset nauhat kuuluvat valikoimaamme.

Lepolestejä on muovisia ja puisia. Saapasrenki ja kenkälusikka ovat oiva apuväline kengän pukemisessa ja riisumisessa. Liukuesteet löytyvät talvisin valikoimasta. Liukuesteissä on irrotettavia malleja sekä kiinteästi kenkään suutarissa asennettavia.

Tule tutustumaan ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto!

Avainpalvelu

Onko tarpeissa avainpalvelu Tampereen keskustassa? Poikkea käymään paikan päällä, niin saat avaimet heti mukaan tai voit tulla hakemaan myöhemminkin.

Avainpalvelu tarjoaa Abloy Classic-, Ura- ja Edge-avaimet sekä lämpötolpan AVA- ja Eurolocks-avaimet. Avaimien lisäksi valikoimassamme ovat avaimenperät ja -merkit.

Avaimet

  • Abloy Classic
  • Abloy Classic maalattu (eri kuoseja)
  • Abloy Ura -avain
  • Abloy Edge -avain
  • AVA-lämpötolpan avain
  • Euro Locks -lämpötolpan avain.

Aukioloajat

Ma: 12-18
Ti-Pe: 9.30-18
Parittomien viikkojen La: 11-14